Σκι – Snowboard στη Βασιλίτσα

Έλκηθρο για τους μικρότερους σε ηλικία επισκέπτες, σκι ή snowboard για τους μεγαλύτερους, το σίγουρο είναι όποιος αγαπάει τα σπορ στο χιόνι, στη Βασιλίτσα θα περάσει αξέχαστα!

Η Βασιλίτσα θεωρείται ένα από τα αγαπημένα χιονοδρομικά κέντρα των Ελλήνων χιονοδρόμων, τόσο για τη φυσική ομορφιά της όσο και για την ποικιλία στις πίστες της. Και αυτή η αγάπη της μερίδας των Ελλήνων που αγαπούν το σκι και το snowboard αποδεικνύεται από το πλήθος του κόσμου που συρρέει κάθε χρόνο στο βουνό από την ημέρα που το χιονοδρομικό ξεκινά τη λειτουργία του, μέχρι τη στιγμή που το χιόνι δεν επαρκεί για ασφαλείς καταβάσεις.

Κάθε σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό γεμίζει κόσμο! Τις καθημερινές οι επισκέπτες είναι λιγότεροι, αν και αρκετοί φανατικοί των σπορ στο χιόνι, περνούν συνεχόμενες ημέρες στο βουνό.

σκι-snowboard στη Βασιλίτσα

Aν βρεθείς μια καθημερινή ηλιόλουστη μέρα στη Βασιλίτσα, με φρέσκο χιόνι, θα χαρείς τη μαγεία του βουνού σε όλο της το μεγαλείο! Θα κάνεις φανταστικές καταβάσεις χωρίς …μποτιλιάρισμα, απολαμβάνοντας ακόμη και τις πτώσεις μέσα σε μια πούδρα χιονιού, θα χορτάσει το μάτι σου ανοιχτό ορίζοντα, θα νιώσεις την ανεπανάληπτη αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει το βουνό, θα χαλαρώσεις σε μια σεζ λονγκ (chaise longue) στον ήλιο και η εμπειρία θα απογειωθεί με ζεστή σοκολάτα και hot dog!

« of 4 »

Η Βασιλίτσα είναι η αγαπημένη του χειμώνα για πολλούς Γρεβενιώτες και μη, που μεγάλωσαν στις πίστες της και επιλέγουν να επιστρέφουν σε αυτές σε κάθε δοθείσα ευκαιρία.

Μερικές ακόμη φωτογραφίες:

Χιονοδρόμοι σε δράση, όπως αποτυπώνονται από τον φωτογραφικό φακό των μελών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών:

« of 2 »

και λίγη ακόμη μαγεία για όσα θα αντικρίσει ο επισκέπτης στο αγαπημένο βουνό, μέσα από φωτογραφίες που παραχώρησε στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας:

Κοινοποιήστε: FacebooktwittermailFacebooktwittermail