Σκι – Snowboard στη Βασιλίτσα

Έλκηθρο για τους μικρότερους σε ηλικία επισκέπτες, σκι ή snowboard για τους μεγαλύτερους, το σίγουρο είναι όποιος αγαπάει τα σπορ στο χιόνι, στη Βασιλίτσα θα περάσει αξέχαστα!

Η Βασιλίτσα θεωρείται ένα από τα αγαπημένα χιονοδρομικά κέντρα των Ελλήνων χιονοδρόμων, τόσο για τη φυσική ομορφιά της όσο και για την ποικιλία στις πίστες της. Και αυτή η αγάπη της μερίδας των Ελλήνων που αγαπούν το σκι και το snowboard αποδεικνύεται από το πλήθος του κόσμου που συρρέει κάθε χρόνο στο βουνό από την ημέρα που το χιονοδρομικό ξεκινά τη λειτουργία του, μέχρι τη στιγμή που το χιόνι δεν επαρκεί για ασφαλείς καταβάσεις.

Κάθε σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό γεμίζει κόσμο! Τις καθημερινές οι επισκέπτες είναι λιγότεροι, αν και αρκετοί φανατικοί των σπορ στο χιόνι, περνούν συνεχόμενες ημέρες στο βουνό.

σκι-snowboard στη Βασιλίτσα

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο αν βρεθείς μια καθημερινή ηλιόλουστη μέρα στη Βασιλίτσα, με πολύ και σχετικά φρέσκο χιόνι, θα χαρείς τη μαγεία του βουνού σε όλο της το μεγαλείο. Θα κάνεις φανταστικές καταβάσεις χωρίς …μποτιλιάρισμα, θα χαλαρώσεις σε μια σεζ λονγκ (chaise longue) στον ήλιο και θα απολαύσεις ζεστή σοκολάτα και hot dog!

« of 2 »

Η Βασιλίτσα είναι η αγαπημένη του χειμώνα για πολλούς Γρεβενιώτες και μη, που μεγάλωσαν στις πίστες της και επιλέγουν να επιστρέφουν σε αυτές σε κάθε δοθείσα ευκαιρία.

Κοινοποιήστε: FacebooktwittermailFacebooktwittermail