Ποδηλασία – Downhill

Η ποδηλασία και το downhill αποκτούν όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς στην περιοχή των Γρεβενών, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, καθώς τον χειμώνα οι δυσμενείς καιρικές συχνά αποτρέπουν τη χρήση ποδηλάτου. 

downhill-vasilitsa

Η εξοχή του νομού αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για αποδράσεις από την καθημερινότητα με το ποδήλατο. Μικρές διαδρομές μεταξύ χωριών, μονοπάτια μέσα στο δάσος  αλλά και καταβάσεις με το ποδήλατο σε πλαγιές βουνών είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει, όποιος αγαπά το ποδήλατο.

Ενίοτε πραγματοποιούνται και ποδηλατοδρομίες από φορείς ή οργανωμένες ποδηλατοβόλτες από τον Ένωση Ποδηλατιστών της Πόλης των Γρεβενών.

Ποδηλατοδρομία από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών

« of 2 »

Ποδηλασία Αγάπης για τη συγκέντρωση τροφίμων με τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

« of 2 »

Επιπλέον, το 2014 διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης Ορεινής Ποδηλασίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία µε τον Π.Α.Ο. “ΦΟΙΝΙΚΑΣ”, το Εθνικό Χιονοδροµικό Κέντρο Βασιλίτσας και την Ε.Π.Ο. Γρεβενών. Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, ακολούθησε και δεύτερη το 2015 και τρίτη το 2016 με περισσότερες συμμετοχές αθλητών.

« of 3 »
Κοινοποιήστε: FacebooktwittermailFacebooktwittermail